Over Toora-Benelux

Ons hoofddoel is om onze kwaliteit, verdeling en service op onze producten te vergroten. Al onze bedrijfsdepartementen zijn betrokken in dit doel om de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bereiken. Ze staan ook in om de markt vraag de bestuderen.

 

Deze betrokkenheid start onmiddellijk als wij een bestelling van een klante krijgen via A.P.Q.P. (Advanced Product Quality Planning) activiteiten en we kijken constant onze Q.O.S. (Quality Operating System) activitieten na. Hiermee behouden we onze interne PPM's en externe PPM's onder controle.

 

Om onze volledige productkwaliteit te garanderen, inspecteert TOORA al de productie fasen direct door alle productie/product parameters op te volgen. Deze staan in om nodige kwaliteit te bieden die de klant nodig heeft.

 

Om dit doel te bereiken, hebben we een zakelijk kwaliteitssysteem ontwikkeld, dat alle UNI EN ISO 9001 en ISO / TS 16949 standaarden tegemoet komt. Dit zorgt ervoor dat alles universeel erkend wordt door de referentie standaard van de auto onderdelen leveranciers.

 

Passie voor sport is altijd al in het hart van TOORA geweest sinds we gestart zijn en de TOORA racing divisie is een logische evolutie van deze sterkte samenwerking in de wereld van de racerij.

 

Deze passie heeft TOORA de rol bezorgt als technische partner en sponsor van race wagens. Dit vertaald zich in creŽren van de  TOORA COMPETIZIONE lijn. Bij het exploiteren van deze ervaring die we hebben opgedaan op de race circuits en de fabricage ervan. Heeft Toora COMPETIZIONE de directe intentie opgezet in het ontwerpen en fabriceren van top kwaliteitsproducten, die conform zijn aan FIA standaarden. Dit geeft zich weer in een industrieel ontwerp concept dat vakmanschap en aandacht voor details combineert.

 

     
Toorace - Toora-Benelux - Copyright © Netwire